6 методів, які використовує Ілон Маск для мотивації працівників

6 методів, які використовує Ілон Маск для мотивації працівників
Підприємець і мільярдер Ілон Маск справжній трудоголік, тому вимагає від своїх співробітників не меншої віддачі.

Незважаючи на те, що Маск ставить перед своєю командою грандіозні цілі і строгі дедлайни, він розуміє, наскільки важливі для людей відпочинок та мотивація, пише Новое Время з посиланням на Business Insider.

Один з колишніх співробітників SpaceX розповів, як це працювати на Ілона Маска і як він мотивує своїх співробітників.

1. В першу чергу Маск дбає про фізичне здоров'я співробітників, тому дає достатньо часу на відпочинок, а ще - безкоштовні обіди, каву і морозиво

2. Відомо, що Маск не любить даремно витрачати часу не непотрібні зустрічі, проте він завжди знаходить час, щоб написати і розіслати підлеглим мотивуючі листи, а ще - виступити з надихаючими промовами.

3. В офіс SpaceX часто приходять знаменитості. Наприклад, в їдальні в компанії Маска була помічена Дженніфер Еністон, в коридорі - Джозеф Гордон-Левітт, а деяким співробітникам пощастило познайомитися з Уіллом Смітом і Морганом Фріменом. Більше того, з лекцією перед співробітниками виступив актор Джордж Такеї, відомий за роллю Хікари Сулу в серіалі Зоряний шлях.

4. Стрес - ворог продуктивності, тому в SpaceX працює штатний масажист. А ще - тут є кімнати відпочинку з настільними іграми і приставками.

5. Підприємець не обмежує своїх співробітників і дозволяє відвідувати буквально будь-які місця компанії. Це означає, що будь-хто може подивитися, як будувається ракета або як тестують системи.

6. Маск часто влаштовує своїм співробітникам надихаюче дозвілля. Наприклад, вони разом ходять в кіно на фільми про космос за рахунок компанії. В добавок, щорічно Маск влаштовує грандіозну різдвяну вечірку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ілон Маск
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майже як в нас на фірмі))))
Відповісти
Останні новини
6 методів, які використовує Ілон Маск для мотивації працівників
11 листопад, 2017, 15:48