Волинянин склав присягу судді Верховного Суду України

Волинянин склав присягу судді Верховного Суду України
Президент Петро Порошенко призначив 113 суддів Верховного Суду України, серед яких і волинянин Віктор Остапук (на фото).

Про це пише Волинська правда з посиланням на «112».

11 листопада у Кловському палаці в Києві відбулася церемонія прийняття присяги суддів Верховного Суду України. Порошенко виступив з урочистою промовою та зауважив, що суд був сформований на основі відкритого конкурсу.

«Такого по-справжньому незалежного суду не було ще ніколи», – запевнив Глава держави.

Згідно з указом Президента України про «Призначення суддів Верховного Суду» суддею Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду став волинянин Віктор Остапук.

Довідка

Віктор Іванович Остапук – заступник голови Апеляційного суду РІвненської області. Віктор Остапук народився в селі Бузаки Камінь-Каширського району, отримав вищу юридичну освіту. У 1990 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е.Дзержинського. Згідно з Указом Президента від 21.12.1992 року призначений на посаду судді Луцького міського народного суду Волинської області, у 1994-2004 роках — заступник голови Луцького міського суду. У грудні 2002 року Верховною Радою України обраний на посаду судді безстроково.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Могли б і за Стрільчука Віктора Андрійовича(заступника голови апеляційного суду Волинської області) написати. Він теж пройшов у Верховний, тільки цивільний.
Відповісти
Дякувати Богу, вистачає кебети не прославляти в облпресі "асів суддівської думки" на кшалт судді Олекюка Я.М. Ця /////., котру на райську посаду рекомендував завод культпобутвиробів, далеко відірвалась від людей...
Відповісти
Останні новини
Волинянин склав присягу судді Верховного Суду України
11 листопад, 2017, 18:01