Лучанка пройшла у фінал телешоу на «1+1»

Лучанка пройшла у фінал телешоу на «1+1»
Вікторія Міллер - молода лучанка та модель «плюс сайз», котра стала відомою завдяки всеукраїнському шоу «Модель XL», що транслюється на «1+1». Дівчина розповідає, що подавала заявку на участь у проекті через те, що була у великій депресії. Їй був цікавий новий досвід.

Неочікувано, попри конкуренцію тисячі моделей, їй вдалось потрапити в омріяну «тридцятку». Влад Яма, Катерина Осадча та Тетяна Мацкевич сказали амбітній лучанці - «так».

Наразі зйомки шоу уже завершились, однак Вікторія поки не може сказати, хто ж став переможцем, адже програма транслюються на телебаченні. Однак дівчина запевняє, що участь у проекті змінила її життя та відношення до світу. Тепер вона мріє змінити роботу та підкорити «блакитні екрани».

«У Луцьку працюю у трейдинговій компанії. Я прожила півтора роки в Йорданії, і ледь не вийшла там заміж. Але через деякий час повернулась в Україну. Тут довелося будувати життя майже з самого початку. В мене був період депресії. Одного разу я побачила рекламу цього проекту. Мама мені сказала - спробуй. Я подала заявку і через деякий час мені зателефонували. Потім поїхала на кастинг», - розповідає Вікторія.

Друзям про поїздку дівчина нічого не говорила, адже боялась прилюдного фіаско. Каже, що розповіла тільки найкращій подрузі. А найбільшою підтримкою для неї стала мама, яка дуже вірила у Вікторію.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІКТОРІЮ ТА УЧАСТЬ В ТЕЛЕШОУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка пройшла у фінал телешоу на «1+1»
12 листопад, 2017, 20:08