Ранок починається з автохамів: у Луцьку - рейд на водіїв

Ранок починається з автохамів: у Луцьку - рейд на водіїв
У Луцьку муніципали виявили відразу кількох водіїв, які припаркували своє авто у не призначеному для цього місці.

Про це інформує прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

11 листопада працівники департаменту "ловили" порушників на вулиці Кравчука, 26 і 28.

"Суботній ранок інспекторів відділу благоустрою починається з АВТОХАМІВ, що щоденно руйнують газони та зелені зони у Ваших дворах", - йдеться у дописі.

12 листопада адміністративні протоколи за паркування в зеленій зоні та порушення Правил благоустрою міста Луцька муніципали склали на водіїв на вулицях Вороніхіна, Сагайдачного, Дорошенка, Рівненській, Зацепи, Кравчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тренуйтеся писати, чуваки!
Відповісти
Ну на укрномерах ще знайти можно, а що робити з "бляхарем"??
До речі, через ці "бляхи" суттєво поменьшало паркомісць у дворах для власників на укрномерах, пройдіться і переконайтеся.
Відповісти
Краще хай подивляться, яка в них ситуація прямо біля департаменту і навколо відбувається та скільки "автохамів" запарковано на тортурах, а в той час ці "муніципали" тупо обходять машини порушників. І, взагалі, в нас для цього є патрульна поліція. Навіщо створювати орган, повноваження якого є дуже розмиті та сумнівні.
Відповісти
Так так, водії на бляхах заправляють свої авто тим самим пальним як і ті водії що і на укр бляхах, запчастини також продають по ціні однаковій як для тих і для тих, чому тоді євро номери мають страдати? Нехай зроблять так раз автотна євро бляхах нехай і пальне буде на половину дешевше і запчастини но краще возити жору в ауді за 2000 тис баксів ніж у славуті
Відповісти
Так стротинська сама паркується авто на тротуарі біля муніципалів. Не забудьте завтра притягнути і її до відповідальності!!!!!
Відповісти
Облаштуйте достатню кількість парковочних мість в дворах,та і в загальному по місту, і тоді не потрібно буде тримати цілу армію муніципалів, доречі напівзаконна структура.
Відповісти
я тебе бачив ранком на Зацепи. Запамятав.
Відповісти
Цікавіше всього що законно скласти постанову про неправильну парковку фактично неможливо, якщо немає зафіксованого факту, як конкретний водій паркував автомобіль. Водій прийшовши до припаркованого з порушенням автомобілю може ссилатися на 63 статтю конституції і не свідчити проти себе та своїх близьких. Факт порушення полягає в парковці водієм. А коли людина приходить забирати автомобіль, вона нічого не порушує, так як автомобіль взагалі може бути припаркований родичем, проти якого вона може не свідчити. Але Луцькі полійцейські постійно користуються неграмотністю водіїв і незаконно виносять постанови, які оскаржити простіше простого, але знову ж через неграмотність ніхто цим не хоче займатися
Відповісти
Вдогонку про муніципалів: коли шукають на роботу муніципала пишуть, що резюме без фото не приймаються і ще всяку таку дічь. Тобто, якщо фейсом не вийшов, то вже не маю права оформлять протокол на курящого на зупинці бомжа, або на бабусю, яка абрикосами чи букетиками торгує.
Відповісти
Козли ,економлятьгроші на стоянку платну,штрафувати треба по страшному
Відповісти
Останні новини
У Ковелі випав сніг
12 листопад, 2017, 10:17
Ранок починається з автохамів: у Луцьку - рейд на водіїв
12 листопад, 2017, 09:15