П’яний волинянин до смерті побив дружину

П’яний волинянин до смерті побив дружину
У селі Фаринки Камінь-Каширського району чоловік побив дружину. Від отриманих травм вона померла.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Інцидент трапився близько опівночі 11 листопада на подвір’ї будинку подружжя. На момент скоєння злочину 35-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час суперечки із 29-річною дружиною він наніс тілесні ушкодження жінці дерев’яним штахетом. Внаслідок отриманих травм постраждала померла на місці події.

Поліцейські затримали волинянина та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

За фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він молотив її через день на очах у дітей(четверо дітей найстарший ходить в 2 клас).До 10років?Ви що жартуєте?Ніодного зуба,око вилізло,щелепи на маленькі частинки ,ребер цілих не було,ще й кинув під забором.А потім кричав шо машина збила.Та він все життя нарваний.І я рахую що він небезпечний для села,його всі боялись,і зараз бояться щось сказати,бо знаючи наше правосуддя,вийде і ще село все переріже.Напередодні побив односельчанину скло в машині і витяг з неї його жінку,і мовчать бо їм страшно.Люди милі якшо його посадять на термін до 10 років,то згадаєте мій коментар-він ще про себе нагадає.
Відповісти