У російському аеропорті зазнав аварії літак: є загиблі. ФОТО

У російському аеропорті зазнав аварії літак: є загиблі. ФОТО
У московському аеропорту "Внуково" пасажирський літак здійснив жорстку посадку, в результаті чого загорівся та розпався на три частини.

Стався інцидент близько 16:35 за місцевим часом, пише ТСН.

Літак Ту-204 при посадці виїхав за межі злітно-посадочної смуги, внаслідок чого сталося загоряння. Літак розвалився на три частини. Пожежу вже вдалося згасити.

Літак пробив загороду аеропорту і виїхав на Київське шосе, в результаті чого на трасі утворився затор в обидві сторони.

В результаті катастрофи загинули дві людини. Всього на борту, за даними МВС та МНС, знаходилися 12 людей, а за даними прес-служби аеропорту - 11.

Ту-204 належав авіакомпанії Red Wings і виконував рейс з Чехії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пан Юрий, но ведь не УПАЛ? Выкатился за пределы ВПП и УПАЛ, это две большие разницы. Вот вам ссылка на нормальный форум http://aviaforum.ru/showthread.php?t=35428 Там и для журналистов есть отдельные ветки и для чайников любознательных на все вопросы ответят.
Відповісти
до кого ви апелюєте??? Впав - викотився...... Так написало ТСН. Вони своє діло зробили - cntrl+c - cntrl+v. Журавлістика в дії :))
Відповісти
Дякую, VSC.

До слова: два попередні коментарі - хрестоматійний приклад задачі "ознаки неадекватності в інтернет-коментарях". Іншими словами, щоб швидше зрозуміти різницю між шматоком лайна і шматком шоколаду, треба покласти їх поряд ))))

Відповісти
Ну просто петросян :))))
Відповісти
Праналізувавши декілька таких аварійних випадків з літаками цивільної авіації , все більше переконуєшся у тому, що "президентський борт 001" польського президента Кваснєвського зазнав СПЛАНОВАНОЇ і ПЕРЕДБАЧУВАНОЇ катастрофи. Адже у тій, квітневій авікатастрофі президентського літака ,який втратив керування на висоті 35- 30 метрів над рівнем поверхні ,ніхто не вцілів, а залишки літака, разом з останками людей були розкидані на великій площині поза військовим аеродромом.
Відповісти
ммммда...., журналіст з володимира проаналізував авіакатастрофу польського борту і зробив висновки. Так воно напевно і було.
Відповісти
Останні новини
У російському аеропорті зазнав аварії літак: є загиблі. ФОТО
29 грудень, 2012, 16:10
ТОП-5 луцьких фестивалів
29 грудень, 2012, 15:55