Резонансна аварія на Рівненщині: відомих політологів вбили навмисне

Резонансна аварія на Рівненщині: відомих політологів вбили навмисне
У прокуратурі вважають, що п'ятьох політологів, які 6 вересня на Рівненщині загинули у ДТП, насправді вбили.

Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень, - Рівне.Вечірнє.

Зокрема, слідчий прокуратури звернувся до Печерського районного суду м. Києва про надання слідству доступу до даних одного з користувачів мобільного оператора «Київстар». Слідчий аргументував це тим, що власник мобільного номера може бути причетний до смертельної ДТП, яка трапилась 6 вересня та у якій загинуло п'ятеро людей.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 вересня 2017 pоку, близько 06:50, особа, маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам, рухаючись тягачем «ДАФ» з причепом автодорогою Київ-Ковель-Ягодин в напрямку м. Ковель Волинської області, на 258 км зазначеної автодороги, поблизу с. Масевичі Рокитнівського району Рівненської області, умисно допустила зіткнення з автомобілем «Опель Омега», який рухався в напрямку м. Києва. Внаслідок цього чотири особи померли на місці події, а ще один постраждалий — помер в лікарні», — йдеться у судовому рішенні.

Тобто, водій вантажного автомобіля навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому перебували політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів із питань децентралізації в Україні, колишній заступник голови Донецької військово — цивільної адміністрації Сергій Попов.

Нагадаємо, 6 вересня близько 7:00 у Рокитнянському районі Рівненської області на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» легковий автомобіль Opel зіткнувся з вантажівкою. У ДТП загинули п'ятеро політологів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Резонансна аварія на Рівненщині: відомих політологів вбили навмисне
13 листопад, 2017, 12:09