Розповіли про стан справ на ковельському ветсанзаводі

Розповіли про стан справ на ковельському ветсанзаводі
У рамках ліквідації наслідків ситуації, що склалася на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод», на підприємстві щоденного проводять дезінфекційні та дератизаційні заходи.

Про це під час оперативної наради 13 листопада повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби Богдан Лозинський.

За його словами, на підприємстві постійно здійснюють дезінфекцію, зокрема двічі продезінфікували вигрібні ями. Окрім того, працює бригада для облаштування риштувань навколо бетонних резервуарів для заливання бетону та проводять підготовчі роботи до засипання під’їзної.

Лозинський зауважив, що Ковельську міську раду зобов’язують організувати вивіз решток. Проте нині ковельська мерія і досі не підписала договори, хоча є аж 5 перевізників, які готові це зробити. Також наразі на підприємстві завершують прибирання стоків біля території заводу, після чого будуть наводити порядок біля території.

У приміщеннях постійно проводять дератизацію. Водночас виникла заборгованість із зарплати працівникам – вони отримали лише частину коштів за серпень. Проте нині на підприємстві є кілька тонн кісткового борошна, для якого вже знайшли покупця. Тож, після його реалізації й погасять борг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли про стан справ на ковельському ветсанзаводі
13 листопад, 2017, 12:29