Вчені назвали найбільших неуків серед знаменитостей

Вчені назвали найбільших неуків серед знаменитостей
Британська організація Sense about science (SAS) опублікувала список знаменитостей, які демонструють свою необізнаність або неосвіченість у різних галузях науки.

У список тих, хто просто "промахнувся" потрапив американський конгресмен Пол Броун, який заявив, що планеті Земля всього дев'ять тисяч років, а також колишній кандидат в президенти Мітт Ромні з пропозицією облаштувати літаки вікнами, що відкриваються, пише ТСН.

У їхній компанії виявився і британський телеведучий Саймон Коуелл, який написав у Твіттері, що знайшов для свого будинку цілителя. За його словами, за декілька днів ця людина "вилікувала" його будинок, наповнивши його позитивною енергією.

А ось до тих, хто намагався заробити на непоінформованості споживачів, відносяться ряд спортсменів, які почали в цьому році з'являтися на публіці з різнокольоровими пластирами Kinesio, які нібито допомагають лікувати травми. До них відносяться футболіст "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі, тенісисти Новак Джоковіч і Серена Уїльямс, а також спринтер Дуейн Чемберс.

Також пропагандою дивного засобу займалася актриса Дженьюарі Джонс. Вона радила як біодобавки вживати таблетки з засушеної плаценти.

Укладачі списку відзначають, що подібне викриття зірок необхідно для того, щоб їх прикладу не наслідували численні шанувальники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це все стосується і вас - хрестанутих, що вірять в розмовляючих змій і в те, що планеті 8 000 років. Оберніться навколо..... Ми живемо серед даунів.....
Відповісти
Вичавив зі своєї жалюгідної голівоньки нікчемний коментар і легше стало? Вітаю.
Відповісти
ахаахах :))))). А що, правда очі ріже? Моя нікчемна голівонька не настільки нікечемна щоб вірити в той маразм в який вірите ви (судячи з вашого ніку, який в той самий час є вашим діагнозом :)))))).
Барани блін.... :))))
Відповісти
Мені видається, що ти дуже самотня людина, яку ніхто не любить і не розуміє. Бо ніхто не кричить про своє світобачення як це робиш ти впродовж тривалого часу. Чим тобі заважає той, хто вірить хоч в щось? А тим більше, в Бога. Якщо ти байдужий до всього - мені щкода тебе...ти нещасний... ти агресивний до всіх, бо вони мають те, чого в тебе ніколи не буде - любов... Але не сумуй, може і ти колись просвітлієш.
Відповісти
Правильно, тобі лише видається :))).
Відповісти
Останні новини
Вчені назвали найбільших неуків серед знаменитостей
29 грудень, 2012, 16:30