У «Ягодині» службовий пес «винюхав» наркотики

У «Ягодині» службовий пес «винюхав» наркотики
Учора на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили громадянина України, що переміщував через кордон наркотичну речовину.

Інформацію про можливу контрабанду наркотичних засобів охоронці кордону отримали напередодні від прикордонних оперативних підрозділів, - інформують в Держприкордонслужбі.

Тому коли автомобіль марки «Крайслер» польської реєстрації з 4-ма пасажирами, громадянами України, прибув в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України, прикордонники ініціювали проведення поглибленої спільної з митниками перевірки.

До огляду залучили службового собаку Тім, що навчений на пошук наркотиків та психотропів. Він і спрацював при огляді особистих речей пасажирів, вказуючи своєю поведінкою на наявність знайомих запахів.

В підкладці куртки, що була в салоні авто серед усіх речей, було виявлено поліетиленовий пакет з вмістом речовини сіро - зеленого кольору за зовнішніми ознаками схожої на маріхуану загальною вагою 5,8 г.

Слідчим відділом УСБУ у Волинській області за направленим прикордонниками повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів», відомості внесено до ЄРДР.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Ягодині» службовий пес «винюхав» наркотики
13 листопад, 2017, 13:55