Волинські «рукопашники» привезли додому нагороди

Волинські «рукопашники» привезли додому нагороди
Збірна команда Волинської області повернулась з 14-го турніру з рукопашного бою пам'яті кавалера ордена мужності Республіки Білорусь Дмитра Гвішіані.

Змагання проходили в спортивному манежі м.Бреста за участі 12 команд, що представляли спортивні клуби та товариства, військові частини та навчальні заклади сусідньої держави та команди Волинської області.

Нашу команду склали вихованці спортивних клубів «Прайд», «Бусідо» та «Легіон». Рівень супротивників та накал боротьби у кожному з поєдинків за участі наших спортсменів був надзвичайно високим.

Волиняни вибороли 4 командне місце на турнірі, що має офіційний статус міжнародного.

Потенціал команди Волинської області дозволяв боротись за призові місця турніру, нажаль завадою для кращого результату стали спортивні травми, яки отримали 6 з 9 наших спортсменів.

Разом з тим, в особистому заліку 3 місце змагань виборов Олександр Вертей (клуб «Бусідо»), срібними призерами стали Денис Борзенко («Прайд»), Андрій Савицький («Легіон»). Переможцем турніру став Андрій Протасюк («Прайд», 16-17 років, до 55 кг). Кубком «За волю до перемоги» нагороджено Олексія Альберду, який на початку двобою отримав травму, а закінчив бій впевненою перемогою.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські «рукопашники» привезли додому нагороди
13 листопад, 2017, 15:04