Концерт Олега Скрипки та «НАОНІ» в Луцьку. ФОТО

Концерт Олега Скрипки та «НАОНІ» в Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся концерт фронтмена гурту «ВВ» та оркестру «НАОНІ», який безплатно відвідали учасники АТО та родини загиблих Героїв.

Про це в Facebook пише співкоординатор проекту "Меценати для солдата" Руслан Теліпський.

"Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) щиро дякує луцьким організаторам концерту - "Tikhonov сoncert and event agency" за надані запрошення для бійців АТО та сімей Небесного Легіону. Спасибі за чудову нагоду відвідати сольний виступ Олега Скрипки у супроводі Національного оркестру народних інструментів (НАОНІ)!" - написав він.

"Легендарному фронтмену «ВВ» спільно з НАОНІ вчергове вдалось зі сцени драмтеатру створити запальний драйв та шалену енергію – вони зарядили своїм позитивом відданих поціновувачів творчості рок-гурту в авторській інтерпретації народного стилю! У новому і незвичному звучанні лунали сьогодні зі сцени не тільки добре знайомі хіти, але й романси, народні пісні та французька славнозвісна "Tombe la neige"!"

"Емоційний виступ Олега та віртуозне володіння народними інструментами артистів оркестру НАОМІ не залишили байдужим нікого - гучні оплески, підспівування вдячних слухачів і вигуки "браво" лунало звідусіль! Це було справжнє поєднання патріотизму і високого професіоналізму!"

Також Руслан Теліпський опублікував фото з концерту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я думав, що цей дідо гундосить тепер колискові...
Відповісти