Лучан запрошують на еротичну комедію

Лучан запрошують на еротичну комедію
В рамках гастрольного туру по Україні київський театр «Чорний квадрат» порадує виставами про ЦЕ 3 грудня у РЦ «Промінь». У програмі чудова комедія з ліричними відступами «Чи є SEX після Рагсу?».

Про кохання, про конфлікт інтересів, про прекрасні починання і про зруйновані очікування, про новий погляд на самих себе, про різницю поглядів у вихованні дітей, про вміння відстоювати інтереси найближчої тобі людини. Про нас з Вами! Про чоловіків і жінок. І, як наслідок, - про СЕКС. Історії про те, якими обхідними, іноді просто безглуздими шляхами пара людей (хоча, не завжди тільки пара) приходить або не приходить до сексу і якими дивними способами намагаються потім втекти від наслідків!

Проект «До і Після Сексу» користується просто шаленою популярністю. Такі аншлаги, якими вони збирають зали, присвячені Цьому, іншим театрам тільки сняться в найвідвертіших і неможливих снах. «Чорний квадрат» дасть Вам найсильніші і швидкодіючі ліки від депресії та поганого настрою. Це супер-мега-екстра комедія!

Але все ж, хотілося б нагадати, що «Чи є SEX після Рагсу?» — це, перш за все вистава для дорослих. Жорсткі та відверті жарти не призначені для людей, що віддають перевагу банальність в сексі.

Комедія дуже яскрава і соковита – бо про нас, тому що про любов і секс. А це дуже рідко буває сумним чи нудним. Також небажані глядачі з святенницькими поглядами на світ, і особливо без почуття гумору. А любителі чорного гумору отримають кайф подвійно! Ну, і наостанок. Шлях до радості у кожного свій. Але якщо театр допомагає позбутися від брехні, вчить довірі і дає віру в любов — хай живуть вистави про Це!

Отримай заряд гарного настрою на виставі «Чи є SEX після Рагсу?» у РЦ «Промінь».

Придбати квитки можна на сайті karabas.com та у касах MULTIPLEX.

Довідка за телефоном +380 (68) 897 79 10.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.