Побиття в супермаркеті: у працівниці - переломи кісток черепа

Побиття в супермаркеті: у працівниці - переломи кісток черепа
В одеському супермаркеті покупець завдав тяжкі тілесні ушкодження працівниці.

Про це інформує прес-служба ГУНП в Одеській області.

Зловмисник ударив жінку кулаком по обличчю. Постраждала впала на підлогу, отримавши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми.

Перебуваючи в приміщенні одного з супермаркетів Київського району, 42-річний місцевий житель, використовуючи малозначний привід, став висловлюватися нецензурними словами на адресу працівників магазину. На зауваження присутніх чоловік не реагував.

Потім зловмисник підійшов до співробітниці супермаркету і, грубо порушуючи громадський порядок, вдарив жінку кулаком по обличчю.

Постраждала, втративши рівновагу, впала. В результаті одеситку госпіталізували з діагнозом: перелом тім'яної і потиличної кісток, забій головного мозку.

Потерпіла звернулася до поліції. Згідно з висновками експертизи, діями зловмисника, їй заподіяні тяжкі тілесні ушкодження.

«Слідством Таїровського відділення поліції місцевому жителю повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), - розповідає начальник Київського відділу поліції Олександр Лазар. - Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років».

Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Побиття в супермаркеті: у працівниці - переломи кісток черепа
15 листопад, 2017, 04:40