У Луцьку - триденний ярмарок-розпродаж

У Луцьку - триденний ярмарок-розпродаж
17-18-19 листопада відбудеться благодійний ярмарок-розпродаж, що має на меті зібрати кошти для закупівлі подарунків до Дня святого Миколая діткам з дитячої обласної лікарні, а також діткам-вихованцям Луцького спеціалізованого будинку дитини.

Організатори приймуть усі речі, які вам більше не корисні, але можуть стати у нагоді іншим. (Одяг дитячий, дорослий; взуття; іграшки; різноманітні товари).

Умови участі:

- 30% від продажу Ви залишаєте на благодійність - 70% Ваші (Звісно, за бажанням можете залишити всі 100%);

- ціни ви ставите самі (за потреби, Вам допоможуть оцінити товар);

- для майстрів участь за благодійний внесок на подарунки діткам.

Благодійний ярмарок-розпродаж триватиме з 17 по 19 листопада, і окрім корисних речей Ви також зможете відвідати багато цікавих майстер-класів, скуштувати смаколиків, зробити тематичне фото та гарно провести час.

Усіх охочих чекають 17 листопада з 17:00 до 20:30, 18 та 19 листопада з 10:00 до 20:30 за адресою вул. Шопена, 22 (приміщння Волиньагропроекту), 2 поверх, офіс 27. Довідки за телефоном: 099 340 79 68.

Охочі допомогти у цій справі не речами, можуть приносити вішачки, а також просто прийти і допомогти іншим волонтерам 17-19 листопада.

Акція проводиться спільно з Волинською обласною благодійною організацією «Радість Дитинства» та «Каваї-клубом».

Волинян запрошують на відкриття фотовиставки з роботами учасників фотоквесту «Толерантність моїми очима». Світлини зроблені підлітками 14-19 років, де вони виразили своє бачення насилля, толерантності, миру та злагоди.

Програма заходу:

17.00 – відкриття фотовиставки. Вступне слово, нагородження переможців фотоквесту.

Місце проведення: Галерея Мистецтв, м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24а, нижній зал.

Керівники проекту:

Тамара Бащук, ВОБО «Радість дитинства», 050 3786338
Лідія Кожевнікова, ВОБО «Радість дитинства», 050 9637084
Ольга Созонік, ВОГО «Корпорація щастя», 0501043007

Проблема проявів насилля на разі надзвичайно актуальна в Україні. Із метою формування навиків ненасильницької поведінки щодо дівчат та жінок ВОБО «Радість дитинства», ВОГО «Корпорація щастя» за підтримки Українського Жіночого Фонду та за підтримки Трастового Фонду ООН із викорінення насильства проти жінок» стартують проект «Teen-Studio – майстерня толерантного спілкування».

В рамках проекту запланований круглий стіл для соціальних педагогів та психологів, тренінг для тренерів із числа соціальних педагогів та шкільних психологів, тренінговий тиждень із толерантного спілкування для підлітків, флешмоб, фотовиставка. Проект триватиме 8 місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.