Волинян на 5 тисяч надурили псевдопрацівники банку

Волинян на 5 тисяч надурили псевдопрацівники банку
За минулу добу до органів поліції у Волинській області надійшло 2 повідомлення про шахрайства.

Представившись працівниками банку аферисти видурили у волинян майже 5 тис. грн., - інформує прес-служба волинської поліції.

Учора ввечері до Луцького районного відділення поліції надійшла заява 55-річного мешканця Луцького району. Чоловік повідомив, що 11 листопада у передобідню пору йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік. Він представився працівником одного із банків і шахрайським шляхом, під приводом блокування кредитної кратки, заволодів особистими реквізитами й зняв гроші потерпілого в сумі 2 тис. 470 грн.

Із заявою про шахрайство до поліцейських звернувся 62-річний мешканець Любомльського району. За аналогічною схемою в чоловіка шахрай видурив 2 тис. 400 грн.

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Волинянан вкотре нагадують: будьте уважні й ні в якому разі не повідомляйте реквізити банківських карток стороннім особам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян на 5 тисяч надурили псевдопрацівники банку
15 листопад, 2017, 11:25