У луцькому парку демонтують «мігруючий атракціон»

У луцькому парку демонтують «мігруючий атракціон»
У Центральному парку культури та відпочинку міста Луцька демонтують ігровий автомат «Boxer», на місці якого відновлять благоустрій.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 15 листопада.

«Він мігрує по парку, уже 10 місце міняє розміщення», – зауважила начальник департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

За її словами, на користувача вже неодноразово складали приписи, та він продовжував «мігрувати» парком. Тож, тепер прийняли рішення про його демонтаж.

Натомість член виконкому Михайло Щур питав, чи можна застосувати інші санкції, як от самовільне захоплення земельної ділянки чи втрата вигоди. Мовляв, якщо автомат пересунуть на кілька метрів вбік, то рішення буде виконане. Тому варто було б розробити механізм.

У відповідь Сиротинська зазначила, що у проекті рішення спеціально не прописують конкретного місця, а вказують саме «у парку». Таке формулювання не дозволить просто пересунути ігровий автомат. Тут немає змоги застосувати ні «захоплення землі», ні втрачену вигоду».

До слова, Сиротинська зауважила, що з наступного року з формулюванням «нанесення збитків» муніципальна варта боротиметься з «автоандонами», які паркуються на газонах. Адже після машин там линшаються пошкодження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому парку демонтують «мігруючий атракціон»
15 листопад, 2017, 11:51