У Луцьку просять краще допомагати військовим частинам

У Луцьку просять краще допомагати військовим частинам
Згідно із проектом Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, які дислокуються на території міста, на 2018 рік, для військових частин просять виділити 250 тисяч гривень із міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 15 листопада.

«В разі перевиконання бюджету та перерозподілу коштів можна надати допомогу військовим частинам», – повідомила начальник управління мобілізаційної, оборонної та режимно-секретної роботи Ніна Бенеська.

За її словами, військові частини із різними проханнями звертаються вже протягом 3 років. Наприклад, треба було придбати контейнери для сміття під час навчань на Повурському полігоні тощо. Загалом йдеться й про створення матеріальних умов, незвичних для військовослужбовців. Тож у рамках програми просять виділити 250 тисяч гривень із міського бюджету.

Програмою передбачено надання матеріальної допомоги військовим частинам, що дислокуються на території міста, для покращення їх матеріально-технічної бази та популяризації військової служби за контрактом. Зокрема, на закупівлю речового майна, пально-мастильних матеріалів та інших матеріально-технічних засобів для військових частин А 2466, 1141, 9971, А 3186, А 4554.

Ще 25 тисяч гривень, у разі затвердження, спрямують на виготовлення рекламно-агітаційних матеріалів з питань престижу та популяризації військової служби, придбання агітаційно-технічних засобів.

Зрештою виконком затвердив проект програми, тож надалі її передадуть на розгляд сесії Луцькради. Окрім того, у рамках реалізації програми йтиметься й про «шефство» над луцьким військовим госпіталем. Зрештою, виконком підтримав проект Програми, тому надалі рішення, чи виділити кошти та підтримати програму, – за сесією Луцькради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перевести весь міський бюджет на утримання лежебоків!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять краще допомагати військовим частинам
15 листопад, 2017, 16:17