Волинським студентам розповіли про онлайн-практики у ПриватБанку*

Волинським студентам розповіли про онлайн-практики у ПриватБанку*
Як пройти практику у банку, що треба, щоб працювати у фінансовій установі, кому надають перевагу фахівці з персоналу, - на ці та інші питання представники ПриватБанку розповідали волинським студентам.

9 листопада у Луцьку відбувся форум “Бізнес - молодь: ефект WOW від співпраці”.

Форум “Бізнес - молодь: ефект WOW від співпраці” - це захід у рамках «Українського Пакту заради молоді -2020», що об’єднав представників найвідоміших українських та міжнародних компаній, які хочуть поповнювати свої команди молодими талановитими працівниками. Для студентів це шанс почути, що треба робити, аби отримати роботу мрії, та які можливості можна використати, навчаючись в університеті, для побудови своєї майбутньої кар’єри.

Керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Галина Кірушок розповіла студентам про онлайн-практику у фінансовій установі. Це унікальна можливість пройти практику, не виходячи з дому, при цьому навчаючись всьому тому, чого й стажери, котрі починають працювати в банку.

Щоб пройти практику у ПриватБанку, необхідно зареєструватися на сайті https://practice.privatbank.ua.

Програма складається з 10 теоретичних та 5 практичних модулів, за які практикант набирає до ста балів. По завершенню кожен випускник онлайн-практики отримує офіційний сертифікат, який за потребою може пред’явити в університеті.

Та основна перевага онлайн-практики у “ПриватБанку” - це те, що вона не перетворюється на “відбування” годин для університету, а стає першою сходинкою у кар’єрі майбутніх банкірів. Найуспішніші практиканти зараховуються до кадрового резерву фінустанови та мають шанс отримати престижну роботу у банку, який обслуговує більш ніж половину українців.

“Під час співбесіди з людьми, які пройшли онлайн-практику, ми говоримо інакше. Ми спілкуємося з ними вже як з колегами”, - наголосила Галина Кірушок.

До слова, проходження практики безкоштовне і доступне кожному охочому. Більше про програму можна дізнатися на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинським студентам розповіли про онлайн-практики у ПриватБанку*
16 листопад, 2017, 02:50