Поблизу Луцька створили дитяче лісництво

Поблизу Луцька створили дитяче лісництво
У школі села Крупа неподалік Луцька відкрилося шкільне лісництво, яким опікуватимуться працівники Воротнівського лісництва державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».

У перший урок дітям запропонували провести пізнавальну екскурсію у лісівничому молодіжному центрі «Воротнів», - повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Керівник лісництва Ганна Коцун і директор школи Мирослав Філозоф, виношуючи гарну ідею створити на базі школи учнівське лісництво, звернулися по допомогу до начальника управління Олександра Кватирка. Відтак, юні лісолюби мають затишний власний осередок для реалізації спільних інтересів.

Як розповіла головний лісничий ДП «Ківерцівське лісове господарство» Марія Христецька, для потреб дітей вже облаштовано кабінет з наочною агітацією, природничими стендами. А незабаром учні матимуть і новий формений одяг.

У подальшому робота шкільного лісництва обіцяє бути досить активною і цікавою. Зокрема до новорічно-різдвяних свят у Воротневі заплановано провести кілька майстер-класів, під час яких діти виготовлятимуть шпаківні та новорічні подарункові композиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим би титя не бавилось аби не плакало поки тато ліс краде з дядями волохатими з Києва.
Відповісти