У Києві знайшли останнього Леніна

У Києві знайшли останнього Леніна
У Києві знайшли вцілілий пам’ятник Леніну, який не потрапив під закон про декомунізацію.

В Оболонському районі на місці будівництва кільцевої дороги робітники натрапили на бетонний монумент, який місцями покритий сріблястою фарбою, - повідомляє ТСН.

Нічого, крім міцного слівця, ця конструкція посеред будівельному майданчику в робітників не не викликає. Важкій техніці доводиться маневрувати навколо бетонного раритету, що значно ускладнює роботу. "Що робити з цим, ми не знаємо", - зізнаються будівельники. Натомість один із охоронців підказує, що наказ не чіпати дало керівництво – демонтаж Леніна воно захотіло відкласти на останній момент

За часів СРСР на цьому місці було передове тепличне господарство, котре згодом занепало, а його територія – заросла. До відкриття цього монумента вважалося, що останнього Леніна в столиці знесли в травні цього року в Голосіївському районі. Керівник Оболонського благоустрою божиться, що закон про декомунізацію виконували сумлінно, а про цей пам’ятник просто ніхто не знав – Ленін буквально заховався від декомунізації в чагарниках.

Тепер останнього столичного «вождя пролетаріату» обіцяють демонтувати і передати на зберігання, але чи це вийде – невідомо, бо пам’ятник уже тріснув і суттєво нахилився. Фахівці кажуть, що при знятті та перевезені він може просто розкришитися.

Доки ж пам’ятник цілий, до нього потяглися шукачі яскравих селфі, котрі заради фото навіть вилазять на Ілліча. Будівельники не встигають проганяти відвідувачів задля їх безпеки, бо пам’ятник може завалитися сам. А охоронець навіть пропонує брати гроші за прохід до Леніна – по 50 або 100 гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ленін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.