Руслан Вайман: «Лобіюємо відновлення програми «Доступне житло» на всіх рівнях»

Руслан Вайман: «Лобіюємо відновлення програми «Доступне житло» на всіх рівнях»
Керівник «Луцького домобудівельного комбінату» Руслан Вайман(на фото) лобіює всіма можливими способами відновлення програми «Доступне житло».

Про це він розповів 16 листопада у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Зокрема, про це йшла мова під час зустрічі з Президентом державної будівельної корпорації «Укрбуд» Олександром Лятамбором та першим віце-президентом Віктором Ковтуном.

«Ми це питання лобіюємо на всіх рівнях. Під час зустрічі з Прем'єр-міністром. Були на прес-конференції у Верховній Раді», - розповів будівельник.

За його словами, запровадження цієї програми «Доступне житло» допомогло б вирішити проблеми з житлом для атовців та переселенців.

«І наші захисники, і люди, які були змушені виїхати з окупованих територій часто кажуть, що їм не потрібне безплатне житло, а хоча б 50% вартості житла. Запровадження вигідне з усіх боків для нашої держави. Адже це не лише вирішення житлової проблеми, а й забезпечення роботою будівельників по всій країні. Це збільшення попиту на українські будівельні матеріали. Це в свою чергу сприятиме росту економіки.

Я не розумію, чому ми не можемо вкласти це в голови Уряду і Верховної Ради... Я часто кажу. На дороги виділили 44 мільярди гривень, а можна 43 - на дороги, а 1 - на «Доступне житло», - каже Руслан Вайман.

До слова, під час візиту в Луцьк столичні гості оглянули будівництво ЖК «Caramel Residence».

«Хвалили наш будинок. Казали, що ми будуємо навіть краще, ніж в Німеччині», - додав керівник «Луцького домобудівельного комбінату».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Руслан Вайман: «Лобіюємо відновлення програми «Доступне житло» на всіх рівнях»
16 листопад, 2017, 16:32