У Луцьку діятиме пункт обігріву

У Луцьку діятиме пункт обігріву
У Луцькій міській раді відбулася нарада з питань підготовки до встановлення стаціонарних пунктів обігріву, щоб запобігти переохолодженню бездомних та інших малозахищених верств населення в обласному центрі.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Участь у нараді взяли представники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, департаменту соціальної політики, управлінь охорони здоров'я, розвитку підприємництва та реклами, патрульної поліції у місті Луцьку та обласного благодійного фонду «Переображення».

Вони обговорили питання забезпечення продуктами харчування та медичних послуг названій категорії населення. Найближчим часом напрацюють проект розпорядження міського голови, яким буде визначено відповідальних виконавців за роботу пунктів обігріву. Стаціонарний пункт буде розміщено там де і в минулому році, за адресою вул. Винниченка, 39. А розпочне він свою роботу, коли температура повітря знизиться до 15 градусів морозу.

Отримати теплий одяг і харчування бездомні зможуть, як і в минулому році, у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, що на вулиці Данила Галицького, 18, а також у центрі обліку бездомних Волинського обласного благодійного фонду «Переображення», що знаходиться на вулиці Станіславського, 15-а.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.