Медики назвали найнебезпечніші країни для туристів

Медики назвали найнебезпечніші країни для туристів
Експерти медичної сервісної компанії International SOS склали інтерактивну карту світу, на якій вказали рівень ризику відвідування країн для туристів на 2018 рік. Україна опинилася в категорії «країни з середнім медичним ризиком».

Про це компанія написала на своїй сторінці у Twitter, – пишуть Факти ICTV.

Найнебезпечнішими країнами для відвідування туристів експерти назвали Ірак, Сирію, Афганістан, Лівію, Ємен, Сомалі, Південний Судан, Еритрею, Гвінею, Буркіна-Фасо, Бурунді, Центральноафриканської республіки, Північну Корею, Гайани і Гаїті. Більшість цих країн знаходяться в Африці.

У категорію країн з високим ризиком експерти віднесли ті держави, де система охорони здоров’я перевантажена або не існує зовсім.

У цих країнах також відзначається високий ризик зараження їжі та води інфекціями, деякі з яких можуть привести до важких захворювань на кшталт малярії або холери.

До країн, у яких «швидко змінюються ризики», віднесли ті, в яких існує великий розрив за якістю медичної допомоги в містах і віддалених від них населених пунктах. Також у цих країнах є ризик спалаху інфекції.

Крім того, отримати якісну медичну допомогу в міському середовищі цих країн можна тільки від «певних постачальників». У цю категорію експерти віднесли Росію, Китай, Казахстан, Іран, Індію та інші країни.

У рейтинг найбільш безпечних країн для туристів потрапили більшість країн Євросоюзу, США, Канада, Австралія, Японія, Південна Корея, ПАР, Туреччина, Уругвай і Чилі.

Решта країн світу віднесли до категорії держав із середнім медичним ризиком для туристів.

Більш детально карту можна подивитися тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медики назвали найнебезпечніші країни для туристів
17 листопад, 2017, 12:54