Лучанин розповів, як побував у 10 країнах за 80 євро

Лучанин розповів, як побував у 10 країнах за 80 євро
21-річний лучанин Віктор-Микола Гаврилюк спакував рюкзак і за 2 місяці встиг об’їхати 10 країн. Вся мандрівка обійшлась йому у...80 доларів.

У рубриці «Нотатки мандрівника» для Інформаційного агентства ВолиньPost юнак поділився секретами економної мандрівки.

ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK

Польща, Німеччина, Данія, Фінляндія, Норвегія, Естоні, Литва, Латвія, Білорусь та Україна - країни, в яких вдалося побувати завдяки автостопу.

За цей час він сам проїхав тисячі кілометрів, побачив 40 міст, познайомився із величезною кількістю людей, ночував на вулицях та даху, милувався полярним сяйвом із намету та найголовніше – пізнавав такий великий і різноманітний у своїй кольоровості світ.

Свій автостоп лучанин розпочав із Польщі. Тут, зізнається мандрівник, ситуація непогана – водії часто підбирають подорожніх. Оскільки у школі він вивчав польську мову, вдавалося непогано порозумітися.

А от у Німеччині автостоп – справді заняття для екстремалів. Більшість доріг у країні - автобани, де машини літають із шаленою швидкістю, та й зупинитися їх ловити особливо немає де.

Найвеселіший автостоп припав на Фінляндію – тут люди просто не розуміли, чого від них хоче хлопець на дорозі.

«А стопити Норвегією було найважче з однієї причини – там було настільки красиво, що я просто не хотів бути в машині, я хотів йти і милуватися природою – безліч водоспадів, гори, фйорди і все просто ВАУ. Я не реагував на те, що йде дощ, мені просто хотілося насолоджуватися», - пригадує мандрівник.

За 73 дні подорожі Віктор-Микола ночував на вулиці та на даху гамбурзької багатоповерхівки, встиг втрапити у суперечку з німецькою поліцією, врятувався від жінки із рушницею та на 8 годин залишився на острові через приплив.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРИГОДИ ВІКТОРА-МИКОЛИ У ЄВРОПІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поди ягодами и сырыми грибами питался ))) ......что-то курил, что-то нюхал (перхоть ёжика) - Получилось очень дешево )))
Відповісти
звичайно 80евро пив воду з водоспаду, iiв жукiв тай все :DDDDDDDD

неповiрю нiзащо
Відповісти