Злочин по-волинськи: чоловік закрився у квартирі і спалював крадене

Злочин по-волинськи: чоловік закрився у квартирі і спалював крадене
Учора волинські поліцейські затримали двох жителів селища Люблинець Ковельського району, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєнні напередодні вночі крадіжці товарів із місцевого магазину на понад 15 тис. грн..

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

У середу, 15 листопада, до поліції із заявою про крадіжку звернулася жителька райцентру. Вона повідомила, що вночі невідомі злодії обікрали продуктовий магазин у селищі Люблинець. Зловмисники пошкодили двері закладу й викрали з приміщення продукти харчування, тютюнові вироби, мобільний телефон, а також 15 тис. грн..

Поліцейські оперативно вийшли на слід крадіїв і провели санкціоновані обшуку за місцем їх проживання. Під час одного із обшуків 35-річний правопорушник зачинився в помешканні й на балконі багатоповерхівки почав спалювати речові докази та викидати їх з квартири на вулицю.

Поліцейські затримали за підозрою в скоєнні крадіжки з магазину 25 та 35-річних жителів селища й помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Викрадене майно вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 ( крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Проводиться досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Злочин по-волинськи: чоловік закрився у квартирі і спалював крадене
17 листопад, 2017, 14:34