У Львові піймали зека-втікача з Волині

У Львові піймали зека-втікача з Волині
Двох втікачів з Миколаївської виправної колонії, які втекли звідти 30 грудня, піймали на залізничному вокзалі у Львові; один з засуджених мешканець Волині.

Втікачами були 21-річний мешканець Дніпропетровської області, засуджений у 2009 році за пограбування до 7 років позбавлення волі, а також 20 річний волинянин, засуджений у тому ж році за крадіжку до 4 років ув’язнення, повідомили у прес-службі Управління МВС України на Львівській залізниці.

Залізнична міліція посилила патрулювання на об’єктах залізничного транспорту та прилеглих територіях, створила пошукові групи. Правоохоронці супроводжували поїзди, а також шукала втікачів на вокзалах.

Оперативники постійно переглядали камери відеоспостереження вокзалу станції Львів. Були орієнтовані залізничники на станціях Підзамче, Скнилів, Мостиська, Сокаль, Красне, Червоноград.

На усіх станціях і пунктах зупинки приміських поїздів у межах міста міліція виставила посилені патрулі.

Того ж дня – у неділю, 30 грудня, о 20:25 працівники транспортної міліції у приміському залі Головного вокзалу станції Львів затримали втікача-дніпропетровця.

А через півгодини на території приміського вокзалу Львова затримали й його напарника-волинянина.

Оперативна група Миколаївської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області доставила невдах-утікачів назад до колонії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хто ж тікає на вокзал. Козли.
Відповісти
Гоаорят,Джулька готовит побег.
Відповісти
Потішся дурнику хоч сам своєю супердотепністю
Відповісти