У Луцьку взялися розробити нову програму дошкільної освіти

У Луцьку взялися розробити нову програму дошкільної освіти
Низка громадських організацій та окремі політики у Луцьку домовилися про те, що не пізніше листопада 2013 року у місті ухвалять нову програму ефективної системи дошкільної освіти.

Про це навіть підписали відповідну угоду. Це сталося 27 грудня 2012 року. Угоду підписали в рамках громадського руху «До майбутнього з освітою», ініційованого депутатом Луцької міської ради Андрієм Осіповим.

Як повідомили у цьому громадському русі, Угода стосується співпраці «в справі приведення освітньої системи у відповідність із сучасними освітніми вимогами».

А завданням проекту «До майбутнього з освітою» є розробити «Програму ефективної системи дошкільної освіти» на 2013-2016 роки. домогтись створення тимчасової депутатської комісії Луцької міської ради з реалізації цієї програми, та ухвалити цю програму на сесії Луцького міської ради не пізніше листопада 2013 року.

Також організатори руху «До майбутнього з освітою» пообіцяли з дня реалізаціїпрограми здійснювати моніторинг її реалізації, регулярно інформувати лучан про стан її виконання, створити міську батьківську наглядову раду з питань дошкільної та шкільної освіти.

«Дошкільна освіта, за умов її належного функціонування, забезпечує соціалізаціїю дитини, прищеплює сучасні життєві цінності. Фактично цей етап освіти вводить людину в світ, чого, через брак знань, вмінь, бажання не можуть зробити більшість родин. Окрім цього, досконала система дошкільної освіти дає можливість батькам дітей вчасно повертатись до своєї професійної діяльності», - кажуть організатори руху

Угоду підписали низка депутатів Луцької міської ради, громадських діячів, журналістів та громадських організацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку взялися розробити нову програму дошкільної освіти
02 січень, 2013, 09:21