Луцьких митців хочуть об'єднати для пошуку «нових шляхів»

Луцьких митців хочуть об'єднати для пошуку «нових шляхів»
Митці Луцька роблять спробу побудови платформи для взаємодії, пошуку нових шляхів розвитку та спільного вирішення проблем.

26 листопада о 15:00 у РЦ «Промінь» стартує шоу-кейс «ЛуцькArt». Цей захід стане закликом до об’єднання незалежних мистецьких утворень і окремих митців, - повідомив громадський діяч Віктор Грисюк.

Організатори розраховують, що окрім насиченої мистецької програми відбудеться спілкування митців, меценатів, представників влади та громади про розвиток незалежного сегменту культурно-мистецького життя Луцька.

У програмі візьмуть участь: «CarlosBandos», Мікаель Гюлазян, «CoolBoysBand», «SIBailar», «Лучеськ бенд», Галина Конах, театр «ГаРмИдЕр», дитяча театральна студія «ДогориДриґом», анімаційна студія«Imago», ГО «Рукотвори», художниця Марічка Островська та інші.

Захід має некомерційний характер та відбувається в рамках проекту ярмарок громадських ініціатив від громадської спілки «Громадські ініціативи України» та громадської організації «Принцип» за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED), США.

Вхід вільний. 4 поверх, РЦ «Промінь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьких митців хочуть об'єднати для пошуку «нових шляхів»
18 листопад, 2017, 23:52