12-річному сину померлого атовця збирають кошти

12-річному сину померлого атовця збирають кошти
Син померлого атовця, 12-річний Євген Вишневський, хоче стати футболістом. Незабаром у хлопця день народження, і він дуже мріє про футбольну форму.

Наш наступний іменинник, який менш ніж за місяць відзначить свій тринадцятий День народження, є сином Олега Вишневського – старшого сержанта 14-ї окремої механізованої бригади, який помер 22 лютого 2016 року через раптову зупинку серця під час несення служби в районі міста Мар’янка (Донецька область), - пишуть волонтери волонтерського руху «Меценати для солдата».

Для Жені авторитетом був і залишається тато, він завжди на нього рівнявся. Адже, він був мужнім, сміливим, добрим, турботливим, завжди допомагав своїм батькам і хотів, щоб діти жили в мирній країні, тому й пішов захищати рідну землю. Вже сьогодні син, наслідуючи тата, говорить про Україну: «Це моя Батьківщина! Мрію щоб в Україні був мир і не гинули люди!».

Навчається Женя у 7-му класі Вербської ЗОШ. Найбільше йому подобається фізкультура та англійська мова. Любить також малювати і вирізати на трудовому навчанні лобзиком.
Полюбляє дивитися кіно, улюблений фільм «Карате пацан» та «Форсаж». А ще, оскільки, всі хлопчики просто обожнюють футбол, і наш іменник не виключення – готовий копати шкіряного з друзями цілими днями. Як зазначив сам наш молодий футболіст, ця гра допомагає йому розвивати спритність та швидкість. Забити м'яч у ворота опонента, виводячи свою команду вперед – це мрія кожного. Розуміння, що від того, як ти будеш грати (погано або відмінно), залежатиме підсумок зустрічі ві здобутки цілої команди, згуртовує хлопців. Вони вчаться по-справжньому цінувати допомогу товаришів по команді. Саме в моменти таких ігор виникає справжня чоловіча дружба.

Женя мріє стати відомим футболістом, для того він тренується у ФЦ Ковель-Волинь. Рівняється на Мессі, та волинянина Артема Федецького.

Отож, зробити щасливим Євгена хоча б трішки, не так уже й складно, достатньо усього лиш здійснити його мрію. То ж вперед – робити добрі справи та дарувати радість діткам, яких торкнулася війна, дітям Небесного Легіону!

Інформація про батька хлопчика є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/3/vishnevskyoleg.htm
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ
Вишневський Євген Олегович – 13 років (28.12.2004)
Ріст: 156 см, розмір взуття 39-40.
Омріяний подарунок: спортивний футбольний костюм (LEGEA або JOMA)
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ми цінуємо будь-яку допомогу, сприяння та розголос для здійснення мрії дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час. Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору даного проекту Natali Sky (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте! Це допоможе скластись по частинам на якусь нормальну річ. Також можна до нас присилати вже готові (придбані) подарунки, аби ми у зазначений час могли тій дитині святково їх вручити, до якої прихильне саме ваше серце! Буде класно, якщо ви бажатимете ще й долучитися до поїздки та безпосереднього привітання дитини разом з нами! Прохання зробити репост!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Придбайте ялинкові прикраси, які підготували для вас діти полеглих бійців: https://www.facebook.com/media/set/…
Вартість радше символічна – 50 грн за штуку. Але роблячи свій внесок ви матимете гарну згадку про наших діток – вироби котрих вам будуть нагадувати, що з відчуттям добра і благодаті ви зустрінете прийдешній 2018 рік! А виручені кошти підуть на організацію 16-17 грудня до дня Святого Миколая великого дводенного заходу. До нас на свято вже вчетверте знову з’їдуться близько 150 дітей і вдів. Цим сім’ям Небесного Легіону вкотре організуємо подарунки, різноманітне дозвілля та культурно-реабілітаційну програму!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.