Насті Абрамчук можуть зробити операцію. Потрібні кошти

Насті Абрамчук можуть зробити операцію. Потрібні кошти
Ковельчанці Насті Абрамчук можуть зробити в грудні чергову операцію. Однак, для цього потрібно назбирати кошти. Батькі дівчинки просять про допомогу.

Про це пишуть у мережі Фейсбук.

«II етап. 4-й день збору коштів на операцію онкохворій дівчинці Насті Абрамчук (7 років, місто Ковель). За 4 дні зібрано 42000 гривень. Нагадаємо, що необхідна для операціі сума - 25000$. В сім'ї є 14000$. Залишилося зібрати 9 425$!

Нагадаємо, що страшний діагноз ГЛІОБЛАСТОМА СТОВБУРОВИХ ВІДДІЛЕНЬ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ДИФФУЗНОГО ХАРАКТЕРУ, Настусі діагностували на Волині у грудні 2017 року. В Україні дівчинка пройшла курс опромінювання. Стан дитини в травні 2017 року був майже не сумісний з життям. Стараннями волонтерів Настю в край важкому стані в червні літаком доставили в турецьку клініку «LIVE HOSPITAL» на лікування та операцію. Лікарям вдалося стабілізувати стан дитини, відновити природні життєві функції, повернути Настю до досить якісного життя. Настя пройшла в Турції опромінювання і дитину відправили додому. Після додаткових обстежень нейрохірурги та онкологи цієї клініки змінили рішення і відмовилися від проведення операціі», - йдеться у повідомленні.

«ДЛЯ БАТЬКІВ НЕБО ВПАЛО. Ми знаємо, що в Україні люди з таким діагнозом приречені на смерть. По протоколу лікування - лише опромінювання та хімія, тому державної допомоги не буде. І знову почали шукати лікаря, який візьметься за таку ризиковану в світі операцію. Розіслані по всьому світові медичні документи Настусі поверталися з негативними висновками.

І тут знову як промінь сонця - відповідь з турецької клініки «MEDICALPARK»: В Київ прилітає наш нейрохірург. Хоче особисто побачити Настусю. МОЖЛИВА ОПЕРАЦІЯ! Поїхали до Києва. Прийом у нейрохірурга, додаткові МРТ, обстеження і аналізи. ОТРИМАЛИ ЗАПРОШЕННЯ НА ОПЕРАЦІЮ!

Ми впевнені, що рушійною силою всього процесу одужання є сама Настя, - сильна, розумна, добра дитина, яка дуже хоче жити. В грудні, якщо зберемо кошти, якщо дасть Господь. Настуся поїде на операцію. ЛЮДИ.. ДРУЗІ.. просимо допомогти.
НА ВАС ВСЯ НАДІЯ», - пишуть волонтери.

КАРТКА ПРИВАТУ тата Абрамчук Сергій Петрович 4149 4996 4811 1977




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Насті Абрамчук можуть зробити операцію. Потрібні кошти
19 листопад, 2017, 15:58