На Волині відкрили етнозупинку. ФОТО

На Волині відкрили етнозупинку. ФОТО
У селі Сирники, що на Волині, за проектом місцевої сільської громади відкрили «смачну» зупинку.

Відкриття відбулось у неділю, 19 листопада, - повідосляє «Перший».

На свято зібралося близько двох сотень жителів не тільки села Княгининок, а й сусідніх сіл: Зміїнця, Рокинь, Сирників, також були гості і з Луцька.

«Це громадська ініціатива, ми власними зусиллями та бажанням реконструювали попередню зупинку та прикрасили її в етно-стилі, цим самим наша громада долучилася до всеукраїнського проекту, який оголосив телеканал «1+1», - каже голова Княгининівської громади Олена Твердохліб.

На святі охочі могли почастувати смаколиками: пиріжками, сирниками, печивом і смачним узваром. Програма відкриття включала в себе співочу частину, багато хто з відвідувачів охоче фотографувався на фоні надзвичайної зупинки.

Долучилися до громадської ініціативи і депутат місцевої ради Сергій Стрихарчук, який є директором команії «Бетон Брук Сервіс» та інший депутат Княгининівської сільської ради – відомий луцький рестаратор Андрій Котищук, які привітали усіх з такою знаменою подією.

Опісля кожен міг залишити відбиток власної долоні на стіні, тим самим увіковічнивши свій слід на новозбудованій зупинці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.