Дітям із «важких» сімей подарували новорічний настрій. ФОТО

Дітям із «важких» сімей подарували новорічний настрій. ФОТО
У перший день нового 2013-го року луцьких дітлахів із малозабезпечених сімей розважали у комплексі «Сіті-парк».

Дід Мороз, Снігуронька, Сніжинки і навіть Снігова Королева 1 січня забавляли кілька десятків малюків, батьки яких не в змозі влаштувати своїм дітям свято.

Спершу дітлахи бавилися біля ялинки: грали у новорічні ігри, танцювали, співали, а згодом у Dj Cafe Ring їх пригощали та вручили подарунки.

Ініціатор благодійного заходу – власник торгово-розважального комплексу «Сіті-парк» Андрій Покровський. Він вважає: бізнесмени повинні допомагати тим, хто цього потребує, особливо якщо це діти.

За словами керівника Громадської ради при МВС України у Волинській області Антона Цісарука, такі діти потребують особливої уваги, бо вони – соціально незахищені.

«Для нас важливе недопущення негативного впливу вулиці на дитину, попередження злочинів серед неповнолітніх, які схильні до скоєння правопорушень. А діти із таких сімей, на жаль, часто обирають не найкращий шлях у житті. Тому такі благодійні заходи – тільки на користь. Ці діти повинні відчувати любов і турботу», – вважає він.

Як розповіли працівниці Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дітки, якими вони опікуються, дуже чекали обіцяного свята, а для деяких батьків та дітей запрошення на цю благодійну акцію стало справжньою новорічною несподіванкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які ж це "важкі" сімї,коли діти доглянуті ....???Діти із більшості звичайних українських сімей....В нас мабуть,80% сімей не можуть влаштувати свято для дітей.....так як хотілось .....Про що можна говорити коли державний нотаріус одержує 2000 грн.зарплати .... інші державні службовці,вчителя,лікарі 1200-1500 грн.
Дайте батькам гідну заробітну плату і не годуйте подачками,як жебраків....
Відповісти
цікаво,яким чином обирали цих дітей? тут і справді звичайні діти ,яких по вулиці бігає тисячі.Усі вони добре вдягнені,чистенькі...не розумію навіщо роздувати тему"знедолених дітей"-просто наші бізнесмени хочуть,щоб їхні імена асоціювались з благородністю та добрими вчинками. на всі 100 відсотків погоджуюсь з коментарем simuliant
Відповісти