«Вона заново вчиться всьому», - батьки постраждалої дівчини у харківській аварії

«Вона заново вчиться всьому», - батьки постраждалої дівчини у харківській аварії
У лікарні швидкої невідкладної допомоги Ксенія Євтєєва лежить після страшного ДТП у Харкові вже більше місяця. За цей час без неї поховали її чоловіка і рідну молодшу сестру.

Самій же Ксенії батьки весь час говорили, що вона опинилася в лікарні через те, що впала зі сходів, чоловік в закордонному відрядженні, а сестра в гостях у хлопця в Дніпрі. Але півтора тижні тому дівчині сказали правду, - пише УНН.

Внаслідок ДТП Ксенія отримала множинні травми: важка черепно-мозкова травма, численні переломи, розрив внутрішніх органів. Попереду — довгий час реабілітації.

“У грудні приблизно буде операція — у Оксаночки важка травма таза. Навесні пластична операція. Вона наново вчиться всьому. Лікарі кажуть, що їй довгий час не можна буде працювати на комп’ютері. А на повне відновлення піде не менше двох років”, — крізь сльози говорить мати Ксенії Ольга Берченко.

Сім’я Берченко до сих пір не може повірити в те, що трапилося горе — смерть зятя і молодшої дочки. Довгий час батьки не повідомляли Ксенії про смерть чоловіка та сестри.

“Ми не говорили їй довго ... потім зібрали всіх близьких, подругу її кращу з Києва привезли, Юру (хлопець померлої сестри Діани — ред.). Лікарів попередили, вони знали, що ми їй скажемо, заввідділенням тримав все під особистим контролем, в палату лікарі заходили час від часу — перевіряли її стан. Ми не розповіли Оксаночці подробиць, їй їх знати на даний момент ні до чого”, — розповідає батько Ксенії Ігор Берченко.

Весь час з моменту ДТП сім’я Берченко, буквально, живе в лікарні. Додому батьки навідуються тільки щоб скупатися, переодягнутися і приготувати для тепер уже єдиної дочки дієтичну їжу. Мати приходить до Ксюші з ранку, батько — ввечері, ночує з дочкою.

“Оксаночка досі твердить: „Як я буду без Сашеньки? Як я буду без Діаночки своїх?“. Розумієте, вони з Сашенькою дихали один одним, а з Діаночки були не тільки рідними сестрами, а й кращими подружками. Діаночку і Саша сестричкою називав. Оксані емоції заважають висловити лікарняні стіни, тут вона поки стримується. Але ночами лежить, втупившись у стелю ... дивлюся: сльоза покотилась — друга, зітхає”, — продовжує Ігор Берченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завжди почуваю себе сильним і навіть холоднокровним,але читаючи цю статтю сльози самі котяться,батькам терпіння,а Оксані виздоровлення(все ж організм молодий-справиться)і нехай доля подарує ій другий шанс на кохання,бо життя продовжується)Поправляйтесь
Відповісти
Останні новини
«Вона заново вчиться всьому», - батьки постраждалої дівчини у харківській аварії
20 листопад, 2017, 15:59