Без чобіт іти неможливо: в Іваничах скаржаться на дороги. ФОТО

Без чобіт іти неможливо: в Іваничах скаржаться на дороги. ФОТО
Жителі Іванич звертають увагу влади на жахливий стан доріг у селищі.
Для людей, яким щодня доводиться ходити вулицею Спортивна, це справді велика проблема, бо після дощу йти дорогою без гумових чобіт просто неможливо.

Про це пише БУГ.

"Ця проблема не вирішується вже багато років. Скільки жителі вулиці Спортивна не звертались в органи місцевого самоврядування завжди є відмовка "Немає коштів!" А може просто немає бажання… Але як пройти людям, що тут живуть на роботу, діткам добратись до школи чи садочку, а добратись до аптеки або до магазину стареньким – просто нереально. А завтра знов базар і в цьому болоті будуть продавати сир, молоко…", – розповідає жителька Іванич Надія Адамович.

Вона від імені мешканців вулиці Спортивної звернулась до влади з проханням відремонтувати дорогу, яка після дощу перетворилась в суцільне місиво болота.

"Своїми силами вже втомились замощувати… Суботники - це звичне явище, це і порода, і вапняк, і все, що можна. Але тут ще й базар, торгівля просто в болоті. Це позорище щотижня бачать не тільки жителі цієї вулиці, а жителі усього району та інших областей", – обурюється жінка.

"Минулого року ми ремонтували цю дорогу: прогрейдерували підсипали, порівняли.

Є причини, чому не можна прокласти асфальт саме на цій вулиці. Там проходить напірний колектор каналізації, який перед асфальтуванням потрібно було б замінити, бо бувають часті пориви. Проте деякі мешканці якимось чином змогли побудуватися у місці, де проходить труба.

У Іваничах ще на початку 80-х років набудували будинків на водопроводах і колекторах. Бувало таке, що водопровід прорвало, комунальники почали копати – а там паркан, далі – гараж.

У наступному році ми відремонтуємо цю дорогу. Скажу лише, що для якісного ремонту потрібно не менше, ніж мільйон", – пояснив голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Без чобіт іти неможливо: в Іваничах скаржаться на дороги. ФОТО
20 листопад, 2017, 16:44