ПриватБанк безкоштовно покатає весь Житомир*

ПриватБанк безкоштовно покатає весь Житомир*
Із 20 листопада в Житомирі кожна друга поїздка в міському транспорті буде безкоштовна для всіх, хто оплачує проїзд безконтактними картками. Щоб узяти участь в акції, жителям Житомира достатньо протягом дня придбати два та більше квитків в електротранспорті та оплатити безконтактною карткою Visa за допомогою термінала.

«На сьогодні це найсучасніша технологія електронного квитка, що не вимагає від жителів міста придбання додаткових карток чи проїзних документів, – зазначив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Саме тому ми із задоволенням заохочуємо користуватися новаціями та з вигодою оплачувати саме безконтактними картками».

Безкоштовною поїздкою власники карток Visa зможуть скористатися вже цього ж дня. Загалом протягом одного дня можна отримати й використати не більше двох безкоштовних поїздок. Окрім того, безкоштовні поїздки отримають і ті пасажири, які розраховуватимуться за допомогою свого смартфону через Android Pay, підключивши картку Visa. Акція триватиме до 31 січня 2018 року.

У вересні Житомир став першим містом в Україні, де запустили принципово нову технологію безконтактної оплати банківською карткою проїзду в комунальному транспорті. Проект реалізовується місцевою владою, ПриватБанком та Visa в рамках «Електронного квитка» Житомирської міської ради. Усі бажаючі можуть оформити й собі безкоштовну картку Visa в будь-якому відділенні ПриватБанку та розраховуватись за проїзд у транспорті безконтактним платежем.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк безкоштовно покатає весь Житомир*
21 листопад, 2017, 05:09