Для луцьких атовців просять безкоштовне лікування

Для луцьких атовців просять безкоштовне лікування
У Луцьку просять безкоштовне лікування для атовців та їх родин.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, яке відбулось у вівторок, 21 листопада.

Голова спілки воїнів АТО Волині Ярослав Мудрик звернувся із пропозицією внести деякі зміни у Програму підтримки мобілізованих учасників АТО на Сході України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих), які зареєстровані у Луцьку на 2018-2020 роках.

«Забезпечити безкоштовним медичним обстеженням та лікуванням в медичних комунальних закладах військовослужбовців Збройних сил України, добровольців та контрактників. Також членам їх родин і членів сімей загиблих», - зазначив Ярослав Мудрик.

«Надання одноразової грошової допомоги на вирішення соцільно-побутових проблем, а також проведення ремонту житла», - додав він.

Що стосується першого питання, члени комісії зазначили, що це питання необхідно вивчити детальніше та порівняти із медичною реформою, яка відбудеться протягом наступних років. Також комісія проголосувала за внесення зміни до пункту 2.2, що стосується проведення капітального ремонту.

Загалом проголосували за винесення витання на розгляд сесії міської ради та рекомендувати міській раді підтримати проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для луцьких атовців просять безкоштовне лікування
21 листопад, 2017, 10:55