Велика крадіжка: хакери поцупили понад 30 мільйонів криптовалюти

Велика крадіжка: хакери поцупили понад 30 мільйонів криптовалюти
Компанія Tether на своєму сайті повідомляє, що 19 листопада кіберзлочинці вкрали з криптогаманця 30 млн 950 тис. 010 токенів USDT, перевівши їх на неавторизовану адресу.

Відзначимо, криптовалютні токени – вид криптовалюти, які залежать від інших криптовалют, - пише Сьогодні.

Токени використовуються, наприклад, для операцій конвертації однієї криптовалюти в іншу. Tether пропонує криптовалютні токени, вартість яких співвідноситься з вартістю долара США, а також послуги з інтеграції фінансових блокчейн-рішень в бізнес, що робить "крипто-долари" USDT досить популярними.

Вартість одного токена USDT коливається в межах одного долара США з незначними відхиленнями. Таким чином, вартість вкрадених токенів також лежить в межах 31 млн доларів США.

Разом з тим, в компанії повідомили, що зловмисникам не вдасться перевести в готівку ці кошти – всі токени були помічені системою, як непридатні до обміну на долари США.

Згідно з повідомленням, Tether не збирається викуповувати вкрадені токени – в компанії мають намір не допустити поширення цих коштів в більш широкі криптовалютні екосистеми.

Tether закликає користувачів майданчика не приймати оплату з адреси, на яку надійшли вкрадені кошти. Як повідомляється, зловмисники зберігають кошти за адресою 16tg2RJuEPtZooy18Wxn2me2RhUdC94N7r.

"Якщо ви отримуєте будь-які токени USDT за вказаною вище адресою або будь-якою адресою, на яку надходили раніше ці маркери – не приймати їх, бо вони були помічені і не можуть бути викуплені Tether за долари США", – попередили в компанії.

Т

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Велика крадіжка: хакери поцупили понад 30 мільйонів криптовалюти
21 листопад, 2017, 16:48