Волейболісти просять підтримки з бюджету Волині

Волейболісти просять підтримки з бюджету Волині
Волейбольна команда з Луцька «Олюртранс» просить виділити 300 тисяч гривень з обласного бюджету для підтримки спортсменів у сезоні 2017-18 року.

Про це стало відомо 22 листопада під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волиньради.

Луцький волейбольний клуб «Олюртранс» звернувся до комісії із проханням виділити 300 тисяч гривень на 2017-18 рік. Клуб для повноцінного фінансування потребує 1 млн 200 тисяч гривень. Команда має кілька спонсорів, проте їхньої підтримки бракує.

Президент клубу, депутат обласної ради Юрій Гупало нагадав, що «Олюртранс» заснований ще 9 років тому. Нині команда представляє честь Волині на теренах України та за її межами, лучани були срібними та бронзовими призерами аматорської ліги, а нині грає у вищій лізі. Спортсмени займають 3 місце у всеукраїнському рейтингу.

Гупало додав, що наступного року команда має шанси стати чемпіоном, тож він попросив підтримати ініціативу спортсменів. До того ж кошти становлять всього 0,006% від загального обсягу бюджету області.

Натомість депутат Михайло Імберовський зауважив, що раніше була домовленість про підтримку низки видів спорту, тож треба дотримуватися прийнятого плану. А В'ячеслав Рубльов додав, що цьогоріч кошти навряд чи вдасться знайти, тому варто передбачити їх у бюджеті на наступний рік. Проте депутат Валерій Діброва зрештою запропонував таки підтримати спортсменів, тож озвучив пропозицію щодо виділення по 150 тисяч гривень протягом 2 років.
Зрештою, президент клубу попросив не заполітизовувати питання.
«Ви можете взагалі не підтримати. Я й сам профінансую, але ви морально підтримаєте хлопців, які в команді», - зауважив Гупало.

У підсумку, члени комісії підтримали пропозицію щодо виділення 100 тисяч цьогоріч та 200 в наступному році. Тож надалі остаточне рішення – за сесією Волиньради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особисто він дасть... дайте особисто з кишені, це хобі олігархів, виділіть на інфекційну кошти і хворих діток...
Відповісти
Шановні лучани! Давайте допоможемо олігархам які в
принципі і самі собі можуть допомогти, але ж жадність штука така. Балабол знову обіцяє. І своїм хлопцям за столом він теж багато обіцяє)
Відповісти
Останні новини
Волейболісти просять підтримки з бюджету Волині
22 листопад, 2017, 10:33