На Волині судили француза, який переправляв через кордон нелегалів

На Волині судили француза, який переправляв через кордон нелегалів
Як повідомлялось раніше, прикордонниками Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин» було виявлено громадянку Камеруну, яка намагалась перетнути державний кордон по чужому паспортному документу громадянки Франції.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

Згодом було встановлено, що організував цю подорож та супроводжував іноземку її співвітчизник, громадянин Франції, який тривалий термін проживає у Європі. За попередньою домовленістю він напередодні приїхав в Україну, зустрівся з громадянкою Камеруну та запропонував їй переїхати до Франції, використовуючи паспорт, що привіз із собою.

Також в ході проведення перевірочних заходів було встановлено, що громадянка Камеруну законно потрапила на територію України з метою навчання. В цьому році вона закінчила один з українських вишів та після знайомства по Інтернету зі своїм співвітчизником вирішила потрапити до Франції для подальшого проживання.

Таким чином, громадянин Франції здійснив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон», повідомлення, про яке прикордонниками було направлено до підрозділів Нацполіції.

20.10.2017 року вироком Любомльського районного суду Волинської області громадянина Франції визнано винним у вчиненні цього злочину та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі сто тридцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян. 21 листопада 2017 року вирок суду вступив у законну силу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судили француза, який переправляв через кордон нелегалів
22 листопад, 2017, 11:36