ТОП–5 оригінальних піц

ТОП–5 оригінальних піц
Піца – італійська страва, яка набула популярності ледь не у кожному куточку світу. Оригінальний рецепт дуже простий: корж круглої форми, який покривається томатним соусом та сиром і печеться у печі.

Здобувши прихильність людей страва стала інтернаціональною і тепер має безліч рецептів та смаків.

Вашій увазі ТОП-5 оригінальних піц.

Піца Ді Маре

Шпинат у поєднанні з вершками створюють смачний та ніжний соус. Для начинки використовують свіжий лосось. Шпинат корисний для кісток, нормалізує тиск та навіть поліпшує розумові здібності людини, а риба – це фосфор.

Рецепт дуже простий. Піца печеться 4 хвилини при 400 градусах.



Коно-піца

Така піца не так давно стала популярною за кордоном і вже полюбилась в Україні. Приготована за звичним рецептом, але загорнута у конус.




Піца Чотири сезони


Піца поділена на 4 сектори і кожна частина символізує пори року. Тісто покривається чотирма соусами: зима – вершковий, весна – песто, літо і осінь – різновиди томатного. Начинка може бути різноманітною. Скуштувавши таку піцу, можна обрати смак улюбленої пори.



Солодка піца

Піца завжди асоціюється з хрумкою скоринкою, смачною ковбасою, помідорами або перцем. Пікантна, ніжна, гостра. А як вам солодка піца?

Така піца готується на звичайному тісті, та замість томатного чи вершкового соусу покривають корж заварним або сирним кремом, а якщо ви прихильник Нутелли, то можна використовувати її. Начинкою слугують будь-які сезонні фрукти. У звичайній духовці піца випікається при 240 градусах 7 хвилин, а у печі 4 хвилини при 400 градусах.



Неаполітанська піца

Піца готується у спеціальній печі на дровах. Готується виключно на тонкому тісті, а інгредієнти використовуються на будь-який смак. Випікається не більше двох хвилин. Впізнати цю піцу просто, у неї пухкі краї і тонка середина.



Коленко Валерія

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: піца, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.