Волинський виш попросять пояснити висновки щодо декомунізації

Волинський виш попросять пояснити висновки щодо декомунізації
Керівництво Східноєвропейського національного університету попросять пояснити, чому із вишу до Конституційного суду надійшли висновки щодо «неконституційності» закону про декомунізацію.

Про це йшлося під час сесії Волиньради 23 листопада 2017 р.

Депутат Любов Ліпич зауважила, що була прикро вражена інформацією Конституційного суду стосовно закону про декомунізацію. Мовляв, це прикро, що серед працівників найбільшого вузу Волині «не розуміють цінності людського життя».

«Вони фактично знищили напрацювання всього колективу», - додала Ліпич, маючи на увазі висновки, подані волинським вишем до Конституційного суду. Тому депутат висловила сподівання, що керівництво університету на засіданні у міністерстві освіти дасть відповідну оцінку їх діям.

Опісля голова обасної ради Ігор Палиця зауважив, що у залі є керівництво СБУ, і воно має розібратися «що це» і яким чином було прийняте таке рішення.

«Або Коцан просто не знав цього, або це свідомо було зроблено», - каже Палиця. Тому він порадив депутату Святославу Кравчуку, який є секретарем наглядової ради вищу, розібратися із цим питанням. Мовляв, неприємно чути, що волинський виш «прославився» у такій ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та це ж виш - найбільший у селі! Авторитет...
Відповісти
Великий біолог Коцан разом зі світочем маршруткової юриспруденції Яцишином, не маючи не грама совісті, втратили ще й елементарний розум та політичний нюх)))…
Відповісти
Останні новини
Волинський виш попросять пояснити висновки щодо декомунізації
23 листопад, 2017, 10:44