Топ-5 популярних піц на Волині

Топ-5 популярних піц на Волині
Вихідні – 2 дні, яких кожен чекає з нетерпінням та особливою насолодою в передчутті так потрібного відпочинку. Для когось це відіспатись, а для когось вирішити побутові справи, хтось шукає зустрічі з друзями та рідними. Наш час дає нам безліч можливостей і вибір як з користю провести день. Так чи інакше 6 з 10 людей обирають зустрічі у ресторанах, кафе, кінотеатрах або розважальних комплексах.

За власним досвідом я можу сказати, що український споживач любить провести дозвілля у комфорті і затишку, і на цей момент є тисячі закладів, які дають таку можливість.

Не так давно багато рестораторів почали пропонувати своєму гостю таку страву як піца, що прийшла до нас з Італії. Страва знайшла своїх прихильників на Волині, і ледь не на кожному кроці ми читаємо вивіску зі словом «піцерія», яка так і манить скуштувати щось просте та ситне.

Пропрацювавши довгий час піцайоло, я можу виокремити декілька найпопулярніших піц на Волині.

1. Піца Маргарита

Найперша та найулюбленіша піца у світі стала Маргарита, яка була названа на честь італійської королеви. Є багато варіантів подачі, наприклад з базиліком чи з соусом песто, з орегано або з часничною олійкою, а є звичайна класична – томатний соус та сир. Можна спробувати та обрати свій улюблений смак Маргарити.

2. Піца Капоне (4 м’яса)

Одна з найпопулярніших піц. Назва говорить сама за себе: туди входить 4 види м’яса: бочок, шинка, салямі та мисливські ковбаси. Смачна та соковита піца, якою і насолодитись, і наїстись можна.

3. Піца Men

Таку піцу можна скуштувати в одному з найпопулярніших закладів м.Ковель.

Туди входить курка, шинка, помідори, а особливий смак дає полядвиця (*прихребетна частина м’ясної туші). Дуже смачне м’ясо, яке варто скуштувати один раз, щоб вподобати.

4. Піца по-українськи

Українська кухня смачна та різноманітна. Славиться не лише традиційними стравами, але й новинками. Так на Волині створили піцу із домашньою ковбасою, квашеним огірком та ріпчастою цибулею. Варто спробувати, щоб додати у власний топ найулюбленіших страв.

5. Склади піцу сам (Заготовка)

Меню піцерій дозволяє нам обрати інгредієнти на свій смак та створити власну, ексклюзивну піцу. Різноманіття додатків вражає, чого там тільки немає: і морепродукти, і м’ясо, й ананаси, овочі. Якщо складно обрати одну, з’єднай в ній декілька.

Коленко Валерія

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: піца
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Топ-5 популярних піц на Волині
23 листопад, 2017, 19:26