У селищі на Волині з’являться камери відеоспостереження

У селищі на Волині з’являться камери відеоспостереження
Селище Благодатне долучилося до програми “Безпечне місто”. В рамках проекту буде встановлено 22 камери зовнішнього спостереження.

22 листопада уклали договір із підприємцем Андрієм Кандибою на встановлення комплексу системи відеоспостереження по селищу, - пише БУГ.

Облаштувати камери планують в максимально короткий термін.
Проект фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету. Виділено майже 200 тисяч гривень, в тому числі 150 із державного та 50 – із селищного бюджету.

Селищний голова Олександр Топорівський зауважив:

“В кінці квітня ми висловили бажання долучитися до “Безпечного міста”. Виходячи із ситуації зі злочинністю, яка складається в селищі, такий проект для нас – це мегаважливо. Фінансувати через мікрогранти і фактично розтягувати усе на 2 роки не хотілося. Від міського голови отримали чергову відписку, тому звернулися до народного депутата від округу. В результаті отримали субвенцію та знайшли кошти на цей проект в селищному бюджеті.”

Система відеоспостереження дозволить відслідковувати усі виїзди та основні перехрестя. Це надасть можливість фіксувати події, які відбуваються в селищі та забезпечить оперативніше розкриття правопорушень.

Наразі перекривають під’їзди у містечко зі всіх сторін, а також встановлюють камери на перехрестях, згідно зі схемою, запропонованою відділом національної поліції, – розповідає Андрій Кандиба.

Камери будуть із великою роздільною здатністю. Можна буде розпізнати обличчя та зовнішні характеристики людей, а також номерні знаки автомобілів в межах встановлених камер та без додаткового програмного забезпечення.

Планується також виведення камери в онлайн доступ. Жителі селища зможуть побачити в реальному часі, що відбувається на центральній площі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У селищі на Волині з’являться камери відеоспостереження
23 листопад, 2017, 12:40