На Волині злодії побили охоронців і «обчистили» ринок

На Волині злодії побили охоронців і «обчистили» ринок
У Володимирі-Волинському на ринку зловмисники побили двох охоронників і позривали замки декількох контейнерів, з яких поцупили гроші та товар.

До поліції про напад на охорону, яка несе службу на госпрозрахунковому ринку, повідомлення надійшло близько опівночі 21 листопада, - пише Володимир.медіа.

Прибувши на місце події, правоохоронцями виявлено, що на території базару було поламано декілька контейнерів. Взявши пояснення у потерпілих, які отримали тілесні ушкодження під час бійки із злодюгами, працівниками поліції відразу ж вдалося упіймати зловмисників. Ними виявилися мешканці Львівської області.

Другого дня, тобто 22 листопада до поліції надійшла заява від 52-річної підприємиці, власниці одного із пограбованих контейнерів про крадіжку 8500 гривень, які зберігалися всередині приміщення.

Із неофіційних джерел злодіями виявилися двоє працівників бригади будівельників, яка задіяна на будівництві 44-квартирного будинку для військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова.

Під дією алкоголю двоє із компанії вирішили піти на ринок та "прибарахлитися". Забравшись на територію ринку, чолов’яги почали зривати замки на контейнерах, шукаючи одяг та взуття. На цьому промислі їх застукали охоронники, за що й отримали тілесні ушкодження.

На даний час ведеться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині злодії побили охоронців і «обчистили» ринок
23 листопад, 2017, 12:49