У Луцьку дискутуватимуть про виборчу реформу

У Луцьку дискутуватимуть про виборчу реформу
Лучан запрошують на форум "Яка виборча реформа потрібна українцям" під час якого обговорять недоліки виборчого законодавства.

Форум відбудеться у понеділок, 27 листопада о 10:00 у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки, - повідомляють організатори на сторінці у Facebook.

Мета форуму: обговорити стан виборчої реформи в Україні, визначити першочергові кроки зміни виборчої системи.

До участі та виступів запрошують представників місцевої влади, політичних партій представників політичних партій, громадських активістів, експертів, ЗМІ та небайдужих громадян.

Під час форуму відбудеться презентація результатів експертного опитування Інституту "Республіка" щодо основних недоліків виборчого законодавства. Також партнер Інституту – дослідницька компанія "Active Group" представить результати дослідження реального стану впровадження реформ на місцях (аналіз успіхів і невдач).

Координатор та співорганізатор форуму представниця Громадянської Мережі ОПОРА представить дослідження у сфері виборчих реформ та пропозицій до змін законодавства про вибори.

Після дискусії учасники зможуть долучитися до обговорення та підписання петиції щодо невідворотності покарань за порушення виборчого законодавства.

Другий блок заходу пройде в інтерактивній формі. Тренінг-моделювання "Право вибору" має на меті відтворити виборчий цикл (міжвиборчий період - виборча агітація - день виборів- міжвиборчий період) і перевірити, які зміни учасники запропонують у даний процес.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку дискутуватимуть про виборчу реформу
23 листопад, 2017, 20:01