В Україні затримали представника Кадирова і віддали росіянам

В Україні затримали представника Кадирова і віддали росіянам
СБУ затримала повноважного представника глави Чечні в Україні Рамзана Ціцулаєва та відвезла його до кордону з Росією, де росіяни його затримали та арештували.

Про це пише Українська правда з посиланням на власні джерела.

«6 жовтня цього року біля 22:00 Ціцулаєва затримали у Києві в ресторані «Казбек» - зайшли 10 людей з автоматами, представились СБУ. Рамзан вийшов поговорити і більше його родичі не бачили. Протягом 2 тижнів родичі не могли дізнатися його місцезнаходження. Потім стало відомо, що його вивезли в Брянськ. У другій половині жовтня Ціцулаєв потрапив в московське СІЗО «Матроська тиша», - повідомив співрозмовник.

На кордоні Ціцулаєва вже чекали російські оперативники.

Джерела видання вважають, що він комусь «перейшов дорогу» в Україні і його вирішили видати Росії, щоб «прибрати зі шляху». Ціцулаєву пред'явлені звинувачення в шахрайстві і застосуванні сили до представників влади.

Офіційні джерела не повідомляють про арешт Рамзана Ціцулаєва. Зокрема речниця СБУ Олена Гітлянська сказала, що не знає про цю справу і пообіцяла пізніше прокоментувати цю інформацію.

За даними ЗМІ, Рамзана Ціцулаєва розшукують після того, як в листопаді 2014 року його невдало спробували затримати в ресторані готелю «Золоте кільце».

З 2011 року він був представником глави Чечні Рамзана Кадирова в Україні. У травні 2014 року брав участь у звільненні журналістів LifeNews, затриманих Національною гвардією.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А обміняти виявилось слабо ?..
Відповісти
Останні новини
В Україні затримали представника Кадирова і віддали росіянам
24 листопад, 2017, 05:01