Запеклі бої в АТО: загинуло п'ятеро українських військових

Запеклі бої в АТО: загинуло п'ятеро  українських військових
У ході бойових сутичок за добу 23 листопада в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України та ще четверо бійців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, за минулу добу на всій лінії зіткнення зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку супротивника, в тому числі одне бойове зіткнення. Майже в кожному випадку військовослужбовці Збройних сил України відповідали противнику прицільним вогнем. На жаль, за минулу добу загинули п'ятеро українських військових, ще чотири - отримали поранення. Стан здоров'я одного військовослужбовця важкий, трьох - задовільний. Втрати ворога за цю добу 17 осіб: 8 - загиблих і 9 - поранених", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку найспекотніше було на підступах до н.п. Кримське, де відбувся бій, що тривав близько 8 годин.

"Українськими бійцями було знищено четверо окупантів, ще п'ятеро - поранені. На жаль, загинули і чотири наших герої, ще двоє були поранені", - зазначили в прес-центрі штабу.

Крім того, бойовики обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Кримського з 82-мм мінометів і легкого піхотного озброєння. Зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів противник турбував бійців ЗСУ біля Новоолександрівки, а на Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили позиції біля Луганського.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Запеклі бої в АТО: загинуло п'ятеро українських військових
24 листопад, 2017, 09:28