ПриватБанк пропонує волинянам нові можливості для розвитку бізнесу*

ПриватБанк пропонує волинянам нові можливості для розвитку бізнесу*
У ПриватБанку пропонують вигідні умови лізингу обладнання транспорту та техніки – у випадку лізингу терміном на 1 рік клієнт сплачує відсоткову ставку обсягом лише в 1%.

Про це повідомили під час прес-конференції у банку 24 листопада.

Після переходу банку у державну власність тут почали особливо активно розвивати програми для підтримки бізнесу.

«Ми розуміємо, що клієнтам для розвитку потрібно оновлення основних засобів. Та одноразово важко витягнути з кишені велику суму, аби придбати, наприклад, техніку», - наголошує керівник напрямку «Кредитування клієнтів малого і середнього бізнесу» Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Тетяна Собчак. Тому вигідним варіантом стає лізинг, коли підприємство може придбати необхідну техніку без виведення оборотних коштів.

Особливістю лізингу є те, що клієнт отримує право власності лише після повного погашення зобов’язань перед банком. Натомість заставою є сама техніка, а клієнт може спокійно нею користуватися одразу ж після укладання договору. Таким чином, клієнт не несе додаткових витрат та натомість може одразу отримувати прибуток.

До слова, для сільськогосподарської техніки у банку підготували особливі умови, враховуючи сезонність роботи аграріїв. Тому клієнти мають змогу вибрати 2 місяці протягом року, коли будуть сплачувати кошти.

Термін лізингу - до 5 років. Вартість покупки від 250 тисяч гривень до 30 мільйонів. Відсоткові ставки у випадку лізингу на рік становить 1%, на 2 роки – від 10 %, а на термін 2-5 років - 19 %.

«Ми дуже уважно перевіряємо кожного постачальника, тож клієнт купує надійну техніку», - додала Собчак. Саме завдяки партнерам вдалося сформувати такий низький показник відсоткових ставок терміном на 1 рік. До слова, банк дає можливість працювати навіть із вживаною технікою.

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко зауважив, що програму добре сприйняли клієнти на Волині. У свою чергу, банк активно працює над пошуком нових партнерів, аби пропонувати своїм клієнтам ще вигідніші умови. До слова, загалом ПриватБанк в Україні у рамках спеціальної програми профінансував підприємців на 2,7 млрд гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує волинянам нові можливості для розвитку бізнесу*
25 листопад, 2017, 15:05