Волинянка зібрала 600 гривень у «Караоке на Майдані»

Волинянка зібрала 600 гривень у «Караоке на Майдані»
У відомому пісенному шоу-програмі «Караоке на Майдані» ратнівчанка Оксана Андросюк змагалась за право стати переможницею.

Програму з її участю покажуть на телеканалі СТБ у неділю, 26 листопада, - інформує Волинь-нова.

Оксана Андросюк свої вокальні здібності показала під час зйомок на Хрещатику шоу «Караоке на майдані».

У першому турі усі присутні співали хором пісню Дзідзьо «Я їду до мами», яку запропонував ведучий Ігор Кондратюк. Четверо кращих, на його думку, пройшли у другий тур, серед них була й ратнівчанка Оксана Андросюк. Вона мала трьох хлопців-суперників. У другому турі учасники виконували пісню «на вибір». Оксана співала «Кружит» Монатика – вибрала пісню не випадково, адже її виконує відомий співак родом із Луцька.

Наша землячка сподобалася глядачам. Своїм виконанням змусила їх аплодувати якомога голосніше і пройшла далі. У третьому турі разом із суперником співали фінальні пісні і обходили глядачів з капелюхами, у які збирали гроші. Оксана виконала пісню «Як у нас на Україні» і зібрала мало що не шістсот гривень. Володар більшої суми – тисяча двісті, а отже став переможцем, суперник ратнівчанки. За правилами, учасники обмінялися капелюхами. А ще дівчині вручили чимало заохочувальних подарунків.

Оксана вважає, що з хлопцями завжди важче змагатися, мабуть через те, що серед вболівальників більше дівчат. А також повідала, що у неї це була не перша спроба взяти участь у народному телешоу і заявити про свій вокальний талант на всю Україну, але удача посміхнулася під час зйомок саме останнього випуску телепередачі у 2017 році.

А також повідала, що у неї це була не перша спроба взяти участь у народному телешоу і заявити про свій вокальний талант на всю Україну, але удача посміхнулася під час зйомок саме останнього випуску телепередачі у 2017 році.

Оксана здобуває ще вищу освіту. У Київському національному економічному університеті на фінансово-економічному факультеті ця творча та талановита дівчина вивчає особливості бюджету. Деякий час працювала ведучою караоке у ресторані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка зібрала 600 гривень у «Караоке на Майдані»
24 листопад, 2017, 15:17